Ladotex Kereső
2022. augusztus 15. Mária napja
Felhasználónév:

Jelszó:
Hírlevél
 E-mail:
Feliratkozás    Leiratkozás
Kezdőlap » Nyitó
Ladotex kft. azzal a céllal hozta létre online zártrendszerű nagykereskedelmi oldalát, hogy ezzel is megkönnyítse a SZAKKERESKEDŐK(Bababolt tulajdonosok) rendelését, áruellátását, magasabb színvonalú kiszolgálást tegyen lehetővé.  

Kérjük Tisztelt Szakkereskedő érdeklődőinket, hogy amennyiben elnyerte tetszésüket az általunk kínált új rendszer, jelentkezzenek be, és miután meggyőződtünk, hogy Ön valóban szakkereskedő ( bababoltos ), hamarosan kipróbálhatja a rendszerünket. A regisztráció jóváhagyása után hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

Tevékenységünkből adódóan elnézést kérünk azon végfelhasználói érdeklődőktől, akik az oldalunkon szerettek volna vásárolni, de a Ladotex kft. nagykereskedelmi cég, nem tudunk kiszolgálni egyéni vásárlókat. Az oldalon megismerhetik az általunk forgalmazott termékeket a teljesség igénye nélkül. A termékekkel kapcsolatban kérdéseket tehetnek fel.  Az okozott kellemetlenségért elnézésüket és megértésüket kérjük, köszönjük!

 

Egyéni vásárló érdeklődőinket kérjük, hogy keressék termékeinket Partnereinknél, amennyiben nem talál az Ön lakóhelyéhez közeli kereskedőt, kérjük lépjen velünk kapcsolatba és segítünk Önnek megtalálni az Önhöz legközelebbi kereskedő Partnerünket.

 

 

Tisztelettel:

 

Ladotex kft. munkatársai